Una imatge de l’edició de l’any passat. Foto: Twitter (@FabraCentre)

Diferents punts de la ciutat acolliran entre el 25 i el 31 de març la tercera edició de la Setmana del Comerç, que organitza la Generalitat. La iniciativa té com a objectiu ser el punt de trobada del sector. Al llarg de tots els dies s’organitzaran diferents activitats. Hi haurà espais d’intercanvi d’experiències i foment d’idees, plataformes de reflexió i també es faran activitats arreu de Catalunya.

La Setmana del Comerç arrencarà a l’Auditori del Caixa Fòrum el dia 25 a dos quarts de vuit del vespre amb la presentació dels diferents actes i amb la conferència ‘Radical Retail’, que pronunciarà Alfons Cormella.

Entre els dies 26 i 29 se celebraran quatre sessions de caràcter tècnic per posar el focus sobre els reptes del comerç. La primera serà ‘El futur dels eixos comercials a Catalunya i la llei d’APEU’s’. Durant la sessió es farà una anàlisi de l’estat actual de les entitats de comerç al territori i es debatrà sobre el futur dels eixos i la llei d’APEU’s (Àrea de Promoció Econòmica Urbana) amb la col·laboració de tres experts europeus sobre la implantació d’aquest sistema al Regne Unit i Alemanya.

La segona xerrada tractarà sobre la reinvenció de les botigues en relació a les seves estratègies de venda, mentre que la tercera sessió serà una classe sobre com maximitzar les inversions en eines tecnològiques.

Per últim, la quarta sessió, ‘Retail Technetworking’, servirà per tractar les oportunitats que el mercat ofereix per digitalitzar les botigues en una sessió amb 16 botigues fictícies.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram