La històrica Granja Vendrell, situada al carrer Girona (Dreta de l’Eixample), tancarà les seves portes a finals de mes després de gairebé un segle al peu del canó.

L’establiment, que apareix al catàleg de comerços emblemàtics de la ciutat, és famós per a l’elaboració de postres tradicionals com la crema catalana, el mató o els flams i, especialment, per la nata muntada.

El passat 16 de setembre l’actual propietari del negoci, Demetri Vendrell –forma part de la tercera generació–va fer pública la decisió a través de la xarxa social Twitter. “Després de 98 anys endolcint l’Eixample amb la nostra nata casolana… Tanquem per jubilació”, es va poder llegir al perfil de Twitter del negoci.

Tot i que la següent generació ha decidit no seguir amb el negoci, un traspàs abans de finals de mes podria evitar el tancament. Un dels problemes, però, és que la nova normativa faria que, si el negoci es traspassa, la venda d’alcohol estigui prohibida.

Des de la regidoria de Comerç han volgut agrair “el segle de feina i passió” a la Granja Vendrell i el fet d’haver tractat “els clients com amics”.