La fira va comptar amb espectacles i animació diversa. Foto: Cor Eixample

L’associació de comerciants de Cor Eixample va tornar a repetir èxit de participació durant la Fira Modernista, que va celebrar del 26 al 28 de maig la seva 13a edició.

Des de l’entitat expliquen que la mostra va arrencar, a diferència del que sol passar amb esdeveniments similars, amb molta força. “Carrers plens de gent, tant a la zona d’artesania com a la zona comercial”, recorden des de Cor Eixample. Per tot plegat, l’associació assegura que la Fira Modernista “va ser un èxit de públic”, amb carrers “vistosos, plens de primavera i engalanats amb garlandes”, expliquen des de Cor Eixample. Un guarnit que els alumnes del col·legi la Mercè van elaborar les setmanes anteriors.

Durant els tres dies de fira, els comerciants van fer viatjar els visitants al passat modernista de Barcelona i, en concret, de l’Eixample, autèntic epicentre català d’aquest moviment artístic. Per aconseguir ambientar la fira, es van fer recreacions de moments de la vida quotidiana de l’època, es va fer la tradicional bicicletada modernista i l’automatàrium va tornar a fer les delícies de les persones que el van visitar.

Per altra banda, la fira també va comptar amb escenaris, on es van celebrar activitats diverses, des d’actuacions de dansa, música i mostres, com ara el concert de bandes sonores famoses amb flautes de vent per part d’alumnes de segons d’ESO de l’escola Sagrat Cor a l’escenari del carrer Girona amb Aragó.

A més, hi va haver gospel, un concert benèfic per a la Fundació Alzheimer Catalunya i el sopar solidari amb usuaris del menjador social la Merienda, organitzat per Cor Eixample.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram