La Fira de Nadal del barri, que se celebra des dels anys 60, es podrà fer malgrat el coronavirus. Des d’aquest dissabte, 28 de novembre, fins al 23 de desembre, una cinquantena de parades s’instal·laran a la plaça Sagrada Família.

Concretament, hi haurà vuit parades d’arbres i plantes de Nadal, dinou de pessebres i guariments, vuit d’alimentació i tretze de regals, principalment artesania, bijuteria i roba. La fira estarà oberta de deu del matí a nou del vespre, a excepció de dissabtes i vigílies de festius, quan l’horari s’allargarà fins a les deu de la nit. Pel que fa a la seguretat, les parades estaran envoltades per tanques i distribuïdes per grups, en cadascun dels quals els visitants hauran de seguir un recorregut en sentit únic que estarà delimitat per catenàries.

TEMPLE TANCAT I SENSE LLUM
On la pandèmia es notarà més serà a la façana de la Sagrada Família, que aquest any no s’il·luminarà per Nadal. A més, la basílica estarà tancada. El motiu d’aquestes mesures és que es volen evitar aglomeracions a l’entorn del temple, però també hi té a veure la situació econòmica.