La fira va aplegar un bon nombre de visitants. Foto: Eix Sagrada Família

El carrer Provença, entre Marina i Castillejos, va quedar petit el passat cap de setmana durant el Mercat Tradicional Català de l’Eix Sagrada Família, que va omplir aquest espai de més de 150 parades de comerciants associats i d’altres vinguts d’arreu del país, que van oferir els seus productes i ofertes.

Una mostra consolidada que va registrar una “molt bona” afluència de visitants, segons expliquen des de l’eix a Línia Eixample. “Va fer un temps esplèndid”, afegeixen les mateixes fonts, un fet que va ajudar perquè més veïns i visitants de fora aprofitessin per sortir i gaudir de la fira. Pel que fa al tema de les vendes, des de l’associació expliquen que van ser “bones”.

Per altra banda, tot el carrer va estar guarnit durant els dos dies de mostra, una decisió que va ajudar a dinamitzar encara més l’esdeveniment.

A banda de l’aspecte purament comercial, la fira va comptar amb mostres d’artesania, activitats per a tota la família, actuacions, les tradicionals atraccions infantils i demostracions d’oficis antics, entre altres.

Un èxit que va venir acompanyat d’una reclamació de l’eix. I és que des de fa temps, l’associació demana tenir més espai per fer la fira. “Almenys una illa més”, expliquen des de l’eix, ja que molts botiguers es queden fora per falta d’espai. En aquest sentit, l’eix està intentant aconseguir aquesta ampliació mitjançant el Districte.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram