Un moment de la passada edició. Foto: Twitter (@alejandrosaiz)

La cinquena Fira de les Arts Escèniques que l’Eix Fort Pienc va posar en marxa l’any 2013 canvia enguany de format per tal de “donar un nou impuls al projecte”. I és que el pròxim 30 de setembre el parc de l’Estació del Nord es transformarà en un gran escenari on el teatre de petit format, la dansa i la música seran l’epicentre d’una jornada que arrencarà a les sis de la tarda i s’allargarà fins a les dues de la matinada.

Els organitzadors expliquen que hi concursaran sis obres de creadors d’entre 18 i 28 anys que es portaran a escena. Es tracta de propostes “arriscades, a cavall entre diversos gèneres” les quals optaran a premis amb una dotació de 2.000 euros.

Tanmateix, aquella tarda arrencarà amb tallers gratuïts de dansa, teatre, acroioga –disciplina que se centra en el ioga acrobàtic– i altres disciplines, i seguirà amb la interpretació de les obres presentades a concurs. De tota manera, durant el festival hi ha preparades diverses sorpreses, un espai de bar i una festa amb la música de DJ Rambla.

Des de l’Eix Fort Pienc expliquen que l’Estació Escènica vol apropar els joves a les arts escèniques, oferint-ne una visió atractiva, i potenciar la creació d’una xarxa cultural, interescolar i artística.

Els sis espectacles que entren a concurs són Por qué te vas, de Les Endorfines; La Venedora de Llumins, de Com un llum; La Doble hélice, de Sílvia Batet i Bruno Ramírez; Trilogia de la desafecció, de Júlia Barbany, Ricard Boyle i Marc Domungo; Siniestra, escrita i dirigida per Cesc Sabater, i Reflejo, de Júlia Barragán, Blanca Boza, Júlia Morella i Clara Peteiro.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram