La Mostra es va omplir de gent. Foto: Eix Comercial Sagrada Família

La Mostra de Tardor de l’Eix Comercial Sagrada Família, també coneguda com el Mercat Tradicional Català ecològic i de quilòmetre zero, va omplir de gent els passats 20 i 21 d’octubre la zona del carrer Provença entre Marina i Castillejos.

El bon temps que va fer durant els dos dies, després de la pluja del dia abans, va ajudar que la gent s’acostés a la fira per descobrir la variada oferta de productes i activitats. Tots els actes organitzats van tenir molt de seguiment. Es va fer una mostra d’oficis antics, una altra de comerç local, una de productes artesans, tallers d’artesania, jocs infantils i espectacles i la segona Trobada de Plaques de Cava. També hi va haver oferta molt destacada de productes ecològics de proximitat.

Des de l’Eix Sagrada Família expliquen que els dos dies “van anar molt bé, va venir molta gent, hi va haver cues i les activitats van funcionar”.

ACTIVITATS PER A TOTHOM
Al llarg dels dos dies la gent també va poder gaudir d’un programa paral·lel que va tenir molt d’èxit. El dia 20 es va fer un espectacle dedicat al món del circ al llarg del matí, mentre que a la tarda va ser el torn del ball i la música en viu. La capoeira, la salsa cubana i els balls llatins van ser alguns dels protagonistes.

L’endemà al matí el programa va seguir amb un taller de xanques, de maquillatge i de construcció de barrets i amb la cercavila de la Troupe de Clowns. A la tarda el karaoke va tancar les activitats d’un cap de setmana rodó.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram