Les tapes, protagonistes aquests dies a Sant Antoni. Foto: Tapantoni

Una de les rutes que ja s’ha convertit en un clàssic per degustar la millor gastronomia de Sant Antoni torna a ser aquí. Es tracta del Tapantoni, edició tardor, que des del passat 10 de novembre i fins al pròxim 26 d’aquest mateix mes celebra la seva desena edició.

Com en l’edició anterior, el preu de les tapes amb beguda és de dos euros i mig i el dels menús de 25 euros. A més, la ruta gastronòmica també inclou un sorteig, que es farà l’11 de desembre a la seu de Sant Antoni Comerç, en el qual els clients poden votar quina creuen que és la millor tapa o el millor menú. El guanyador s’endurà un sopar per a dues persones en l’establiment del Tapantoni que triï.

37 LOCALS
En aquesta edició del Tapantoni hi participen un total de 37 bars i restaurants pel que fa a la degustació de tapes. A banda, n’hi ha cinc més que ofereixen el Menú Tapantoni, que són els següents: el Dinàmic de bcn, Els Ocellets, El Rebost de Sant Antoni, Fàbrica Moritz Barcelona i La Tata.

Entre les tapes que es poden degustar hi ha el fricandó de rap amb cloïsses (Es Tastet), la botifarra de castanyes sobre torrada, maionesa d’alls i pebrotet del padró (Tootsie), l’entrepà de secret, formatge de cabra i ceba caramel·litzada (Bar Pothos), la cassoleta de mandonguilles amb calamarsets en salsa (Bar La Montiel 37), la broqueta de calamar fresc amb cruixent d’algues marines (Nostresecret) o el caneló d’ànec amb beixamel de ‘teriyaki’ i cruixent de gingebre (Sirvent).

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram