El Mercat Tradicional és una fira consolidada. Foto: Eix Sagrada Família

Ja ho tenen gairebé tot a punt. L’Eix Sagrada Família està ultimant els detalls del seu quinzè Mercat Tradicional Català, que tindrà lloc el cap de setmana del 14 i 15 d’octubre.

La ja consolidada fira de l’associació aposta per la continuïtat i enguany organitzarà les mateixes activitats que l’any passat. En aquest sentit, des de l’eix auguren una participació del voltant de 130 botigues –encara estan tancant el nombre definitiu– que oferiran els seus productes als visitants.

Pel que fa a la ubicació de la fira, aquesta seguirà celebrant-se al carrer Provença, entre Marina i Castillejos. L’associació ha tornat a intentar enguany que la mostra s’ampliés fins a la plaça Gaudí, però no ho han aconseguit. Tanmateix, les expectatives dels comerciants són bones i esperen que els veïns i veïnes els visitants que vinguin de fora del barri responguin a la cita comercial.

A banda de l’aspecte comercial, la fira comptarà amb un escenari on es faran actuacions diverses que amenitzaran la jornada. Seguint amb aquesta línia, els comerciants volen que la mostra sigui molt familiar.

Una de les atraccions de la mostra serà el carrusel ecològic, un enginy que es mou gràcies a una persona que pedala al mig, sense haver de recórrer a l’electricitat o als combustibles.

Per altra banda, a la fira també hi haurà mostres de diversos oficis antics.