La salut, protagonista entre el 30 de setembre i el 6 d’octubre. Foto: Cor Eixample

Per tercer any consecutiu l’eix comercial de la Dreta de l’Eixample, Cor Eixample, celebra la Setmana de la Salut, que tindrà lloc entre el 30 de setembre i el 6 d’octubre.

L’objectiu de la Setmana de la Salut és acostar al públic els serveis i tractaments de salut i benestar dels comerços associats a l’eix comercial. Gairebé una trentena d’establiments de Cor Eixample participaran a la Setmana i organitzaran una setantena d’activitats gratuïtes, com ara tallers, xerrades, classes d’esport, degustacions, massatges, primeres visites gratuïtes a dentistes i revisions bucals per a nens, audiometries i presentacions de productes. Els negocis són centres mèdics, clíniques dentals, òptiques, farmàcies, centres esportius, botigues d’alimentació saludable, centres d’estètica i restaurants entre d’altres.

D’altra banda, els negocis que participen en la Setmana de la Salut també oferiran durant aquells dies diferents promocions exclusives, com ara descomptes per als clients.

D’aquesta manera, Cor Eixample començarà amb força la temporada de tardor, que cada any inclou diferents activitats per tal de promocionar el petit comerç de la Dreta de l’Eixample.