Collboni, a l’esquerra, durant la visita a la seu del Gremi de Restauració. Foto: Ajuntament

El tinent d’alcaldia d’Economia, Treball, Competitivitat i Hisenda, Jaume Collboni, va visitar divendres passat el punt d’informació de terrasses que s’ha instal·lat a la seu del Gremi de Restauració, situada a la Gran Via. En el marc del procés de regularització de les terrasses provisionals concedides durant la pandèmia, aquest espai serveix per oferir informació a tots els restauradors de la ciutat per orientar-los en el procés de regularització de les terrasses.

Durant la seva visita, Collboni va afirmar que la consolidació de terrasses “és un procés de dignificació i qualitat de l’espai públic i també serveix per donar suport a un sector molt afectat per la pandèmia, com és la restauració”. Concretament, el líder del PSC va remarcar que un dels grans objectius és “ajudar especialment als establiments més petits dels barris, que són els que tindran més dificultats econòmiques i els que pitjor ho han passat”.

Des de la posada en marxa del servei, a principis d’any, s’han fet 12 sessions informatives en línia a les quals han participat uns 500 restauradors. A més, s’han rebut 250 visites presencials i una mitjana de 25 trucades al dia per demanar informació. Els restauradors tenen fins al 28 de febrer per dur a terme la regularització de les 3.600 terrasses provisionals.