Amor Garcia

Amor Garcia, propietaria Joieria Ribera

Amor Garcia regenta una joieria i rellotgeria al carrer Padilla, 258 i demana, des de fa temps, un pla turístic per a la Sagrada Família. Una mesura que ajudi a repartir els maldecaps del turisme, però també els beneficis.

Com resisteix el comerç de proximitat a Sagrada Família?
Tenim molta feina per aguantar. Durant la pandèmia, els grans tenidors no van ajudar gens els comerciants i les botigues de mòbils i els basars han anat substituint el comerç de barri.

Uns quants sí que han pogut mantenir-se.
Sí, els que podem. I aguantem gràcies al veí del barri. I també pels que venen de fora. Tot i que cada cop estem més limitats, perquè els treuen lloc per aparcar i ho tenen més complicat per poder accedir-hi.

I què me’n diu dels turistes? No contribueixen a la causa?
Doncs, sí. Hem detectat que en venen alguns, procedents dels apartaments turístics. De tant en tant et salven el mes. De fet, jo fa molts anys que demano un pla turístic a Sagrada Família.

Amb quina finalitat?
Per esponjar una mica més el turisme fora dels carrers del temple i que els turistes ajudin a dinamitzar el comerç de l’entorn. Això seria bo per al comerç, però també per als veïns, perquè així no hi hauria tanta massificació en alguns punts del barri. Seria bo per a tots.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram