Les roig-i-negres tornaran a treballar a les ordres de Pep Antoni Roig a mitjans d’agost. Foto: CFSE

Nou renovacions i quatre fitxatges (cinc si s’inclou el canvi del segon entrenador, amb Fran del Amor en el lloc de Jordi Segura). El sènior femení del CFS Eixample ja té el seu projecte esportiu enllestit, a falta de saber quan es posarà en marxa la lliga i quins equips la formaran (per primera vegada en els últims cursos al grup 2 de Segona Divisió podria haver-hi un equip de les Illes Balears).

“La sensació que tinc és que la del CFSE serà una de les tres millors plantilles de la divisió. I l’objectiu ha de ser tornar a lluitar per promocionar, com vam fer en el primer any que vaig ser a la banqueta”, explica el tècnic, Pep Antoni Roig, a Línia Eixample.

La plantilla, doncs, estarà formada per les tres capitanes Mar García, Sara Carrera i Carlota Cobo més Laia Jordán, Lydia Abellán, Nahia Jaurssi, Yaiza Calvillo, Laura Piera i Núria Cervera, mentre que en el capítol d’entrades destaquen els retorns d’Àlex Giró i de Kautar Azdaou després d’un curs a la Penya Esplugues i l’AECS, respectivament, i les arribades de l’experimentada Marina Flor (amb experiència a la lliga italiana, a banda de l’espanyola) i de la prometedora Adriana Regás (procedent del Jesús Maria).

“Es pot dir que la plantilla està tancada al 99%, ja que encara podria arribar una jugadora més i en total seríem 14. Igualment, la temporada que ve també estarà en dinàmica del primer equip Alba Olivé, del juvenil A, que entrenarà un dia cada setmana amb nosaltres”, apunta Roig, lloant la capacitat formativa del club i assegurant que és partidari de les plantilles llargues perquè “és la millor manera que les jugadores competeixin, creixin i no puguin relaxar-se”.

Roig apunta que la setmana passada va poder fer un entrenament amistós amb les cares noves al pavelló de Santa Isabel i que la plantilla del curs passat va trobar-se una última vegada fa uns dies per compartir un dinar de comiat. “Fins a mitjans d’agost no ens hi tornarem a posar, esperem tenir el calendari aleshores”, conclou l’entrenador.

GAIREBÉ UNA DÈCADA
Per altra banda, diumenge passat es van complir nou anys de la fundació del CFSE. Al perfil d’Instagram de l’entitat es va penjar una foto d’una reunió d’alguns dels impulsors del club, com l’actual president, Adrià Muixí, Martí Graells, Arnau Torné i Xavier Mascort, entre altres.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram