Miki Nuñez serà una de les estrelles de la programació de l’Auditori aquesta tardor. Foto: Gerard Vilà / ACN

El cantant terrassenc Miki Nuñez serà un dels plats forts de la temporada cultural que està preparant l’Auditori de Cornellà per la tardor vinent. L’ex concursant del programa televisiu Operación Triunfo i representant d’Espanya a Eurovisió tocarà a l’escenari cornellanenc el 17 d’octubre, segons el programa anunciat per l’Auditori. Un dels seus mestres a l’escola musical televisiva, Manu Guix, serà l’encarregat d’aixecar el teló d’aquesta temporada, amb un concert el 25 de setembre.

I és que l’espai cultural cornellanenc està preparant una programació per aquesta tardor plena de noms de primera categoria que faran les delícies dels espectadors. A Miki Nuñez i Manu Guix s’hi sumaran Blaumut, Farruquito, Sole Giménez o l’Orquestra Simfònica de Sant Cugat. A més també hi haurà espectacles de circ amb Tortell Poltrona i Guillem Albà, humor de la mà Quim Masferrer o El Sevilla i les obres ‘La Gavina’ o ‘Intocables’, entre altres.

ENTRADES DE REGAL
Per anar fent boca i recuperar l’esperit cultural de l’Auditori, l’espai va organitzar un concurs a través de les xarxes socials en què demanava fotos als seguidors on aparegués l’Auditori o cartells o programes dels espectacles que s’hi han fet. Amb l’etiqueta #jotornareaLAuditoricornella, l’espai va sortejar cinc entrades per poder anar a veure el concert de Manu Guix.