Els agents el van trobar al voral de l’A-2. Foto: Alèxia Vila / ACN

Els Mossos d’Esquadra han denunciat un home que anava amb patinet per l’autovia A-2 a Cornellà. Els fets van passar diumenge, a dos quarts d’una de la matinada, quan la policia catalana va rebre l’avís d’un home que anava amb patinet, primer per l’autopista C-32, i després per l’autovia.

Els agents el van trobar al voral, on havia caigut, i davant dels evidents símptomes d’estar sota els efectes de l’alcohol, li van fer la prova d’alcoholèmia, que va acabar amb uns resultats de 0,87 mg/l d’aire espirat. Els Mossos van retirar el patinet i van denunciar a l’home per conduir sota els efectes de l’alcohol i per circular per una via ràpida amb un vehicle no permès.

A més, com que els fets van passar al terme municipal de Cornellà i l’home és veí de l’Hospitalet, els agents també el van denunciar per incomplir les restriccions de mobilitat imposades per la Generalitat, ja que durant el cap de setmana hi ha un toc de queda perimetral que prohibeix sortir del municipi si no és per qüestions excepcionals.