Un dels carrers del barri de Femades que concentra diverses discoteques i locals de festa. Foto: Google Maps

Una dona va morir ahir al matí després de ser agredida a la zona de discoteques i locals d’oci del barri de Femades de Cornellà. Els Mossos d’Esquadra van rebre un avís a les 6.11 hores on els advertien que hi havia una dona greument ferida a la zona, segons recull l’Agència Catalana de Notícies. La Cadena SER va explica que havia patit una punyalada.

El Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) va traslladar la víctima a un centre hospitalari, on no van poder fer res per salvar-li la vida. Ara, el cas està en mans de la divisió d’investigació criminal dels Mossos d’Esquadra, que investigarà els fets per descobrir-ne l’autor. Tot i que de moment no es descarta cap mòbil, els agents no creuen que es tracti d’un cas de violència masclista.

DENÚNCIA DEL SECTOR
La patronal de les empreses de discoteques i oci nocturn, FECASARM i Spain Nightlife, estudien presentar-se com acusació particular quan el cas arribi a judici. El secretari general de FECASARM, Joaquim Boades, assegura que l’incident “malmet injustament” la imatge del sector i remarca que els fets van passar “fora del local i molt lluny, quan ja estava tancant”.

En declaracions a l’ACN, Boades explica que els locals han facilitat les imatges de seguretat a la policia per contribuir en la investigació i assegura que “l’únic responsable” dels fets és l’autor de l’agressió, que va acabar amb una dona morta.