Les diferents personalitats del món de la cultura, la política, la comunicació o l’empresa que han participat en alguna de les edicions del fòrum Cornellà Creació s’han sumat a la iniciativa #CCFdesdecasa per fer arribar reflexions, consells i missatges d’ànims als veïns i veïnes de Cornellà que, des de mitjans de març, estan confinats a casa seva per ajudar a frenar l’expansió del coronavirus.

L’encarregat de posar en marxa aquesta iniciativa va ser el comunicador Manel Fuentes, que va explicar que, la crisi sanitària i social que ha provocat el coronavirus, ha de servir al conjunt de la societat però sobretot als emprenedors a buscar noves formes per afrontar els reptes que vindran un cop se superi aquesta pandèmia.

També han enviat els seus vídeos el publicista Lluís Bassat, el periodista i escriptor basc Kepa Aulestia, l’executiva i experta en el món dels negocis Bisila Bokoko, la periodista Sílvia Leal o l’extresorera dels Estats Units, Rosario Marín. Des de Cornellà Creació també expliquen que mantenen l’acte pel 19 de juny, protagonitzat per l’exdirectiu d’Amazon Juan José Delgado.