Arriba un dels plats forts de la programació d’aquesta tardor a l’Auditori. El pròxim diumenge 16 de desembre, Julio Manrique es convertirà en Èdip, el protagonista d’una de les grans tragèdies gregues.

Sota la direcció d’Oriol Broggi, la paraula i el nivell dels actors i actrius que protagonitzen aquesta obra són la millor carta de presentació d’aquesta versió contemporània que ha fet Jeroni Rubió Rodon de la gran tragèdia escrita per Sòfocles.

L’obra convida l’espectador a observar la realitat que l’envolta des d’una visió crítica i reflexiva, a través d’un dels personatges més famosos de la literatura clàssica. Per a la companyia, la història explica els canvis que vivim els éssers humans durant la nostra vida i fa sortir l’espectador de la seva zona de confort.

TEATRE PER ACABAR L’ANY
Julio Manrique és el protagonista d’aquesta obra, però estarà acompanyat per actors i actrius de primer nivell com Carles Martínez, Marc Rius, Mercè Pons, Ramon Vila, Miquel Gelabert i Clara de Ramon.

‘Èdip’ serà l’última obra programada a l’Auditori abans de Nadal. Però qui abaixarà el teló per celebrar les festes serà el teatre infantil, que diumenge 23 de desembre tindrà una cita amb el ‘Berenem a l’Auditori’. L’última obra de l’any serà ‘El petit Dalí’, que a través del teatre vol apropar la figura del geni empordanès als més petits.