El cantant de Maldita Nerea, Jorge Ruiz, en un concert. Foto: Ajuntament

L’Auditori continua celebrant el primer quart de segle de vida portant artistes de primer nivell a la ciutat. La cartellera per a aquesta tardor ja està enllestida i servirà per omplir l’escenari del teatre amb els millors artistes del moment. Una d’aquestes estrelles serà Maldita Nerea, que dissabte 16 de novembre portarà a la ciutat la gira del seu nou disc, ‘Bailarina’. Es tracta del setè àlbum del grup, que aposta per una explosió de pop rock melòdic als escenaris. Per fer aquest disc, Jorge Ruiz, el cantant del grup, ha bolcat tota la seva sensibilitat per fer, segons ell, un homenatge a la manera de ser de les dones.

El concert es farà dissabte 16 de novembre a les nou del vespre i les entrades, que costen 24 euros, ja estan a la venda.

TEATRE PER COMENÇAR
Però els encarregats de posar en marxa la temporada de tardor seran les actrius i els actors de la companyia Vintperquatre, que divendres 27 de setembre a les nou del vespre portaran a l’escenari l’obra ‘Terra de Voltors’.

Basada en fets reals, aquesta història explica el cas d’uns masovers i les seves dues filles, que van ser assassinats en una masia de la Vall de Carreu, al Pallars Jussà, el 1943.

El crim destapa les misèries d’unes persones i unes institucions en plena postguerra. Aquest serà el primer espectacle del Sala2.cat, els espectacles de petit format.

Pel que fa al Berenem a L’Auditori, també començarà aquell cap de setmana. Diumenge 29 a les sis de la tarda serà el torn de ‘I Love Rock&Roll’, un espectacle que pretén descobrir als més menuts que aquesta música és emoció, satisfacció, ràbia i reivindicació.

GRANS ÈXITS
La música també marcarà el primer espectacle de gran format que es farà, el musical ‘El despertar de la primavera’. L’obra, que explica l’amor adolescent, la repressió, la por i el tabú entorn de la sexualitat arriba a la ciutat després de triomfar al Paral·lel de Barcelona.

Aquestes seran algunes de les grans apostes culturals de L’Auditori per a aquesta tardor.