Foto de família dels baixllobregatins. Foto: Twitter (@TonyAguilarOfi)

La gala de premis organitzada per la ràdio musical Los40 el 8 de novembre al Wizink Center de Madrid va reconèixer les dues dècades de carrera dels germans Muñoz amb Estopa, que el 1999 van iniciar una carrera musical que els ha acabat consagrant com un dels millors grups de l’escena actual.

De fet, el duo cornellanenc ha tret recentment un nou disc, ‘Fuego’, que també serveix d’homenatge a la seva carrera i que mostra que estan en plena forma i que encara tenen milers de fans ansiosos d’escoltar les seves cançons més noves, però també les dels primers discs, que ja s’han convertit en autèntics clàssics.

A més del disc, Estopa també ha començat una gira que està omplint sales i locals de tot l’Estat i que els portarà al Palau Sant Jordi aquest desembre, els dies 14 i 15, tot i que pel 14 ja han esgotat totes les entrades.

COMARCA AMB TALENT
Una de les imatges de l’entrega de premis que més va córrer per les xarxes socials va ser la foto que el periodista cornellanenc Tony Aguilar va penjar al seu Twitter amb el títol ‘Baix Llobregat power’.

En ella s’hi podien veure, a més dels germans Muñoz i del mateix Aguilar, Rosalía, que també va ser premiada durant la gala, i els cantants i exparticipants d’OT Aitana i Alfred. Una mostra del talent musical i artístic que hi ha actualment a la comarca.