Foto: Bernat Vilaró / ACN

Antonio Balmón s’ha confirmat com un dels alcaldes de més pes polític dins del Partit dels Socialistes de Catalunya.

Un exemple és que, després del 14è congrés del partit, que es va celebrar entre divendres 13 i diumenge 15 al Palau de Congressos de Barcelona, ell i Núria Marín són els únics alcaldes que continuen com a membres de l’executiva, l’òrgan de govern del partit. I de fet, Núria Marín, alcaldessa de l’Hospitalet i presidenta de la Diputació de Barcelona, ha estat nomenada presidenta del PSC, un càrrec honorífic més que de direcció del partit.

Així doncs, Balmón queda com l’alcalde amb una cartera de més importància dins de la direcció dels socialistes.

CONTACTE AMB EL TERRITORI
Antonio Balmón continuarà ocupant-se de la secretaria d’Acció Política, encarregada de definir les intervencions dels representants del PSC en totes aquelles institucions on els socialistes catalans tenen representació, és a dir, al Parlament, al Congrés i al Senat, al Parlament Europeu i a tots els consistoris catalans on tenen regidors.

En aquest sentit, pel càrrec que ocupa en el partit, l’alcalde cornellanenc és un dels membres del partit que més contacte té amb la resta de representants al territori, ja que s’encarrega de definir l’estratègia política que han de seguir els regidors del PSC per tal d’assegurar-se que el missatge del partit és coherent.