Els infants que tenen beca menjador continuaran tenint el dinar garantit durant l’estat d’alarma. Foto: Elisenda Rosanas / ACN

L’Ajuntament ha anunciat que reorganitza tot el servei de beques menjador per tal de garantir que tots els infants cornellanencs en situació de vulnerabilitat tenen garantits els àpats. L’objectiu del consistori és que tots els nens i nenes que reben aquestes ajudes mentre les escoles estan obertes tinguin dos àpats garantits, el dinar i el berenar.

A les escoles bressol, els pares dels menors que reben aquesta ajuda poden anar a recollir els menús cada dia als menjadors de dues de les escoles bressol municipals que s’han habilitat per fer aquesta tasca. En aquest sentit, cal recordar que tots aquests espais estan tancats des de divendres passat per ordre de la Generalitat.

A més, el Departament d’Educació contactarà amb les famílies afectades per tel d’oferir-vos els mateixos serveis que reben quan els seus fills es queden als menjadors, però mantenint en tot moment les màximes mesures d’higiene i seguretat per als infants. Les famílies rebran els àpats de dilluns a divendres mentre duri la situació d’alarma. Aquests menús es podran anar a recollir a les instal·lacions d’Educació i Serveis Socials de l’Ajuntament que hi ha a l’edifici ubicat al Parc de Can Mercader.

D’aquesta manera es vol garantir que les persones en situació de vulnerabilitat continuen rebent els ajuts i serveis municipals mentre duri l’estat d’alarma i la recomanació de confinament.