Cartells amb el lema #joemquedoacasaacornella per fomentar el confinament. Foto: Ajuntament

Mentre duri el confinament decretat per la Generalitat per frenar l’expansió del coronavirus Covid-19, l’Ajuntament anima que la gent practiqui exercici a casa seva. De fet, les autoritats recorden que fer exercici suau és “especialment recomanable”. Per això, els entrenadors i especialistes del Parc Esportiu Llobregat han preparat una sèrie de vídeos per fer entrenaments des de casa on explicaran com fer estiraments i altres exercicis per mantenir-se en forma, estar distrets durant una estona i combatre el sedentarisme.

Els experts penjaran quatre vídeos cada dia on donaran consells i rutines d’exercicis. A més, en faran d’altres per explicar altres qüestions com la nutrició, petits exercicis per fer mentre estem fent teletreball o tècniques de motivació per combatre l’avorriment i fer més suportable el confinament.

ASSISTÈNCIA TELEFÒNICA
Per tal d’evitar els contactes i els desplaçaments innecessaris, l’Ajuntament atendrà els ciutadans que ho necessitin per telèfon al número 93 377 02 12 o per correu electrònic a l’adreça [email protected]-cornella.cat.

A més, el consistori també ha posposat tots els actes institucionals i les activitats que s’havien de fer a la ciutat i tancat tots els equipaments i locals municipals. Per altra banda, ha decretat que la zona blava sigui gratuïta i ha ampliat a les 24 hores del dia la vermella.

Tot i això, demana als veïns i veïnes que segueixen les normes de confinament i recomana que no se surti de casa si no és estrictament necessari. Per fer-ho, han iniciat una campanya que es podrà veure a les xarxes socials sota el hashtag #joemquedoacasaacornella.