El cantant presentarà el seu nou disc, Ara som gegants. Foto: Joan Dausà

Joan Dausà oferirà en concert el seu últim disc, ‘Ara som gegants’, a L’Auditori. L’espectacle serà el pròxim dissabte 9 de febrer a les nou del vespre i permetrà veure, en directe, l’últim treball del cantant baixllobregatí. De fet, aquest disc, que va veure la llum l’abril de l’any passat, va ser una gran notícia per als fans, ja que Dausà feia tres anys que havia aparcat la seva carrera musical i havia dit en alguna entrevista que no sabia si tornaria a tocar o si deixaria definitivament la música.

Amb ‘Ara som gegants’, Dausà proposa un viatge interior parlant de qüestions com la pèrdua dels records. Però en aquest disc, el cantant de Sant Feliu, que sempre sap buscar la connexió més íntima amb el públic, també tracta temes més socials. Una de les intencions de l’artista ha estat parlar de la superació personal, però també de la col·lectiva.

A l’abril farà un any que Dausà no ha parat de fer concerts per tot el país presentant el seu disc i omplint tots els auditoris on ha anat des de llavors, on ha arribat a penjar el cartell d’entrades esgotades en més d’una ocasió. Per als que el vulguin veure a la ciutat, ja es poden comprar les entrades anticipades, que costen 18 euros.

CARTELLERA D’ANIVERSARI
Aquest 2019 serà un any de celebració per L’Auditori. L’espai celebra els seus 25 anys de vida i ha decidit compartir-ho amb tots els ciutadans. Per fer-ho, ha programat una cartellera plena d’artistes de primer nivell. Totes les edats i tots els gustos trobaran el seu espectacle per compartir aquest aniversari tan especial. Per poder-ho fer, gairebé es doblaran els espectacles programats, en comparació amb la cartellera de la temporada passada. Fins al mes de juny, passaran per l’escenari de L’Auditori actors del nivell de Joel Joan, Joan Pera, Ramon Madaula o Pere Arquillué.

A més, també es podran veure espectacles musicals com el concert teatralitzat que oferirà el grup Love of Lesbian el pròxim 23 de febrer o l’espectacle ‘Nacidos para bailar’ de Los Vivancos, que serà un dels primers a engegar la nova temporada.