Més de 3.000 persones han passat per la mostra creada per la periodista Natza Farré. Foto: Twitter (@laia_fuentes)

Més de 3.000 han passat pel Castell per veure l’exposició ‘Feminista havies de ser’, que va tancar portes el 14 de març. Tot i les restriccions imposades per la pandèmia, que han marcat els horaris d’obertura i que durant un temps van impedir que gent d’altres municipis visitessin la mostra, 3.263 persones han passat per l’exposició comissariada per la periodista i escriptora Natza Farré.

Més d’un terç d’aquests visitants van ser els 1.304 estudiants dels 74 grups escolars de la ciutat que van poder comprovar de primera mà les constants discriminacions i desigualtats que pateixen les dones pel sol fet de ser-ho. De fet, des del Palau Robert expliquen que haurien pogut ser molts més grups escolars, però que, per culpa de les restriccions imposades per la Covid, moltes sol·licituds demanades per les escoles i instituts de la ciutat no es van poder atendre.

L’exposició, que ara marxa cap a Lleida, Manresa i Tarragona, va tancar diumenge 14 de març amb l’espectacle ‘Totes les dones’, de la companyia MicroCornellàTeatre, que van seguir en directe uns quants espectadors, però que també es va poder veure a través de la xarxa.