El nou disc dels germans Muñoz es dirà ‘Fuego’. Foto: Twitter (@estopaoficial)

Els fans d’Estopa tenen dos motius per estar contents. Per una banda, el 31 de maig publicaran el primer single del seu nou disc, que es dirà ‘Fuego’. La cançó es diu igual que el disc que els germans José Manuel i David Muñoz han anunciat que sortirà aquesta tardor i que serà el desè àlbum que publiquen des de que va començar la seva carrera ara fa vint anys.

De fet, aquesta efemèride és la segona notícia que els músics cornellanencs tenien preparada per als seus seguidors, ja que a mitjans d’abril van treure a la venda una edició especial amb dos CD i un DVD. Un dels àlbums és el primer disc original que van publicar els germans Muñoz, que va significar l’arrencada d’una carrera plena d’èxits. A més, els fans que comprin aquesta edició especial també podran veure el primer directe que Estopa va protagonitzar com a grup i, per primera vegada de manera oficial, podran escoltar les maquetes del grup format pels dos germans del barri de Sant Ildefons.

Aquests dos àlbums i el DVD es poden trobar en un llibre especial editat per l’ocasió que es diu ‘Estopa 20 aniversario’, que està a la venda des del 26 d’abril.

ANIVERSARI COMPARTIT
Però la publicació d’aquest llibre especial no és l’únic que els germans Muñoz han preparat per celebrar els seus vint anys de carrera.

A través de les xarxes socials, amb el hashtag #Estopa20, els cornellanencs estan rebent felicitacions i reconeixements per la seva carrera de companys de professió com Rozalén, Sergio Dalma o Pancho Varona. Però també n’han rebut d’altres personalitats com els xefs germans Torres, el youtuber Auron Play o el futbolista Andrés Iniesta i els jugadors de bàsquet Pau Gasol, Joan Carles Navarro o Sergio Llull.