La ciutat més poblada del Baix Llobregat està marcada en vermell al mapa de gairebé tots els partits i, amb l’arrencada de la campanya de les eleccions generals que se celebraran el 28 d’abril, alguns partits ja han visitat els barris de la ciutat.

Els primers a fer-ho van ser els candidats de Ciutadans, el 15 d’abril. Durant la visita, Carina Mejías va acusar el PSC de ser “pròxim als independentistes”, tal com va recollir l’ACN. Mejías és la cinquena a la llista que el partit taronja presenta pel Congrés per Barcelona, però està protagonitzant diferents actes perquè la cap de llista, Inés Arrimadas, està fent més mítings a la resta de l’Estat que a Catalunya. Celestino Corbacho, exalcalde socialista de l’Hospitalet, va acompanyar Mejías i va assegurar que farà “tot allò que sigui necessari” per la campanya de Ciutadans.

VISITA A SANT ILDEFONS
Una altra de les candidates que ha passejat per la ciutat és la cap de llista del Partit Popular, Cayetana Álvarez de Toledo, que va visitar el mercat de Sant Ildefons.

La número 1 dels populars, que va visitar la ciutat el 18 d’abril amb el secretari general del PP català, Daniel Serrano, i el candidat a l’alcaldia de Cornellà, Manuel Casado, va lamentar “profundament” que la Junta Electoral autoritzés la participació d’Oriol Junqueras (ERC) i Jordi Sànchez (JxCat) a la campanya electoral.