Alguns dels productes que l’AECC va vendre al mercat ambulant. Foto: World Trade Center Almeda Park

El parc empresarial World Trade Center Almeda Park de Cornellà es va sumar a les activitats que es van organitzar a mitjans d’octubre per commemorar el Dia Mundial contra el càncer de mama, marcat el 25 d’octubre. Aquesta jornada serveix per sensibilitzar a la societat d’un dels càncers més mortals entre les dones, així com per mostrar el compromís de la ciutadania amb la investigació per trobar cura a aquesta malaltia.

Entre el 13 i el 16 d’octubre, el WTC Almeda Park va organitzar diverses activitats de la mà de l’Associació Espanyola Contra el Càncer – Cornellà Contra el Càncer. Entre aquestes propostes hi va haver un mercat ambulant solidari amb productes d’AECC o activitats com classes de body art i de ioga, dutes a terme pel gimnàs TuGym.

A més, diverses empreses del parc empresarial van fer aportacions, com la venda de pastissos de Cuina Sana o les donacions de la Perruqueria Alarcon Hair&Beauty o el rentador de cotxes Eco Car Washing, que va donar dos euros de la neteja de cada vehicle que va rentar. A més, els diferents locals de serveis i restauració del WTC també van col·laborar col·locant guardioles per recollir diners per a la investigació d’aquesta malaltia.

Les diferents activitats van permetre recaptar més de mig miler d’euros, que es destinaran als tractaments per curar el càncer de mama i a fer recerca per aconseguir-ne una detecció precoç. A més dels diners recollits pels diferents col·laboradors, el parc també va posar el seu granet de sorra il·luminant el complex empresarial de rosa durant la nit del 25 d’octubre.