El regidor Arnau Funes, cap de llista d’Iniciativa a les últimes eleccions municipals, ha anunciat que deixa la primera línia política i recupera, després d’una dècada, la seva feina d’educador social.

En declaracions a Línia Cornellà, Funes diu que, en aquest mandat, l’oposició d’esquerres ha perdut “l’oportunitat d’entrar al govern de la ciutat i condicionar les polítiques públiques” des de dins, perquè intentar-ho fer des del Ple és “estèril”. Pel que fa a les eleccions del maig, Funes considera que el pitjor que podria passar, “a banda que Vox entri, és que el PSC recuperi la majoria absoluta”. Tot i deixar la primera fila, Funes serà a la llista del Comú de Cornellà, que el 15 de febrer va confirmar Claudio Carmona com el seu candidat a l’alcaldia.

Qui també ha escollit el número 1 de la llista i els seus acompanyants és l’Alternativa d’Esquerres, que confia en Ángel Camacho com a cap de llista.

Les dues candidatures treballaran per guanyar Antonio Balmón, que a principis de mes va ser presentat per Miquel Iceta com a candidat del PSC.