Clara Segura protagonitza ‘Cobertura’ amb Bruno Oro. Foto: Alejo Levis

L’Auditori celebra que la seva aposta per mantenir l’activitat cultural amb una cartellera de primer nivell hagi estat rebuda amb entusiasme per la ciutadania. Segons les dades recollides per l’entitat, l’equipament ha registrat una assistència mitjana de més del 71% durant els tres primers mesos de l’any. Aquestes xifres són superiors al 65,9% d’ocupació que van obtenir, de mitjana, les sales que formen part del Circuit de la Xarxa d’Espais Escènics municipals durant el 2019.

Per entendre millor la magnitud d’aquestes dades cal tenir en compte que aquell any va ser l’anterior a l’esclat de la pandèmia i que les sales no tenien cap mena de restricció i l’aforament era del 100%. En canvi, durant els tres primers mesos d’aquest 2021, les restriccions per frenar la pandèmia no han permès un aforament superior al 50% de localitats quan els teatres han pogut obrir, que no sempre ha estat així i durant algunes setmanes han hagut de cancel·lar la programació. A més, el públic es va limitar als cornellanencs i cornellanenques durant les setmanes que va estar en vigor el confinament municipal.

DESCOMPTES DE CELEBRACIÓ
Per premiar la confiança del públic i commemorar el Dia Mundial del Teatre, que se celebra el 27 de març, L’Auditori ofereix una promoció especial per als que vulguin comprar les seves entrades per a les obres que ja hi ha programades per a tot aquest any. Es tracta d’un 20% de descompte que es pot obtenir posant el codi TELO21 quan es comprin les entrades a través de la pàgina web fins al 28 de març.

La primera obra que gaudirà d’aquest descompte és l’espectacle que Clara Segura i Bruno Oro portaran a l’escenari el pròxim 11 d’abril. Es tracta de ‘Cobertura’, una comèdia en què els dos intèrprets es posen en la pell de molts personatges per parlar sobre l’èxit i el fracàs i sobre com les tecnologies afecten les relacions humanes.

Però també es podrà fer servir per comprar les entrades de les obres que ja hi ha programades per aquesta tardor. Es tracta de l’èxit de La Calòrica, ‘Els ocells’, ‘La habitación de María’ i ‘El hechizo del Lazarillo’.