Tots els partits del Ple van votar a favor de la Declaració Institucional. Foto: Arxiu

Tots els partits del Ple de l’Ajuntament de Cornellà han aprovat una Declaració Institucional per mostrar el seu suport a tota la població afectada pel coronavirus. El document agraeix la responsabilitat de la majoria de la ciutadania cornellanenca durant el confinament decretat per l’estat d’alarma. Per això destaquen el fet que la majoria s’hagin quedat a casa per frenar el coronavirus.

En aquest sentit, tots els partits també van voler expressar el seu condol cap a les víctimes mortals que ha deixat la Covid-19. Un missatge que van voler fer extens cap a tots els seus parents i familiars, que no han pogut acompanyar i acomiadar els seus éssers estimats durant el seu comiat.

El document també agraeix la feina que estan fent tots els treballadors i treballadores dels sectors essencials. El text parla del personal sanitari i farmacèutic, els treballadors i treballadores dels serveis socials, de les unitats de neteja i de recollida d’escombraries i d’altres instàncies municipals. També es recorda dels Bombers, dels cossos de seguretat i de les unitats de l’UME.

Finalment també es refereix als professionals dels sectors agroalimentaris, del transport públic i privat, de les noves tecnologies, als comerciants. En aquesta mateixa línia també es va voler lloar la tasca feta per la xarxa de més de 200 voluntaris i voluntàries que fan tasques assistencials o de desinfecció.