Mostrar la “invisible dificultat associada a la promoció del talent femení en l’àmbit tecnològic”. Aquest és l’objectiu de l’exposició ‘L’enginy (in)visible’, que es podrà veure al vestíbul del Citilab fins al 22 de juliol.

Organitzada per la UVic, la Politècnica, la Societat Catalana de Tecnologia i HP, la mostra donarà visibilitat a la important tasca que han fet diferents enginyeres i inventores al llarg de la història. Alguns dels noms que s’hi podran trobar són els de Hedy Lamarr, Ángela Ruiz o Laura Tremosa.

L’exposició també vol trencar barreres i aconseguir que més noies s’interessin per les ciències i la tecnologia, de manera que s’apuntin a aquestes carreres i s’aconsegueixi la paritat que ja hi ha a la resta d’estudis.

A més, de l’1 al 5 de juliol, el Citilab també serà l’escenari de la 12a edició de la Universitat d’Estiu de les Dones. Aquest any, els cursos de formació en matèria d’igualtat de gènere parlaran, entre altres coses, sobre el moviment #meToo, el màrqueting de gènere o les compositores.