La festa va homenatjar els membres del Citilab. Foto: Twitter (@ins_neuscatala)

El Citilab va organitzar una Festa de la Innovació Ciutadana per celebrar que fa 12 anys que aquest laboratori d’innovació social i tecnològica de la ciutat va obrir portes. Els organitzadors van voler oferir una festa per a tots els col·laboradors i membres que participen habitualment al centre, però també la va obrir a totes les famílies de la ciutat i aquelles persones que tenen ganes de descobrir el Citilab però que encara no s’han atrevit a fer el pas.

El director general del Citilab, Javier González, va ser l’encarregat de donar la benvinguda als assistents a la festa. González va explicar que “l’aniversari del Citilab és molt important” pels gestors d’aquest projecte, “perquè representa la consolidació d’un projecte” en el que creuen i que estimen. A més, va explicar que, en aquests 12 anys de vida, gairebé 14.000 persones ja s’han sumat al projecte. Durant la recepció també va parlar la regidora d’Igualtat i Educació, Rocío García, que va dir que el Citilab és “una casa acollidora” que “deixa la llavor de la innovació en cada persona que passa pel centre”.

RECONEIXEMENTS ESPECIALS
La festa, que va comptar amb la música de DJ Jon Kieb, va voler ser un reconeixement públic a tots els veïns i veïnes que, durant aquests 12 anys de vida, s’han sumat a alguna de les iniciatives o projectes que s’han impulsat des del Citilab.

Per homenatjar a aquells que, amb el seu compromís, la seva implicació i el seu esforç han tirat endavant algunes de les idees que han nascut en aquest espai, el centre va entregar carnets de soci platinum i gold.

També es van fer dedicatòries especials a Yolanda Ruiz, professora de l’Escola Anselm Clavé, pel seu compromís a l’hora d’introduir la programació i la robòtica als estudiants de la ciutat, i a Anna Dacosta i Mayra Caballero, estudiants del Grau Superior d’Administració de Sistemes Informàtics de l’Institut Esteve Terradas, que han desenvolupat una web que recull les dades meteorològiques de la ciutat gràcies a la placa Whitecat que va desenvolupar un altre equip del Citilab.

WhatsAppEmailTwitterFacebookTelegram