La ciutat acollirà un congrés internacional per analitzar què estan fent les metròpolis europees per ser més sostenibles i per lluitar contra els efectes del canvi climàtic.

El Citilab és l’escenari triat per acollir, els dies 7 i 8 de febrer, una sèrie de debats i conferències que, sota el títol ‘Greening for change. Experiències de les ciutats Green Capital & Green Leaf’, valoraran el compromís ambiental de les ciutats europees. Durant les xerrades, els convidats explicaran quines són les experiències i les pràctiques sobre sostenibilitat urbana que han desenvolupat les diferents ciutats europees sota l’impuls de la Unió Europea.

RECONEIXEMENT A LA CIUTAT
Aquestes jornades també serviran per presentar el premi Green Leaf 2019 que va rebre el projecte Cornellà Natura el passat mes de juny.

Aquest guardó valora el compromís de la ciutat per transformar-se en un municipi sostenible que, gràcies a les diferents mesures i decisions preses, acabi millorant la qualitat de vida dels ciutadans. Els participants a les jornades podran comprovar sobre el terreny la feina feta pel consistori amb dues visites guiades, el primer dia a les zones de la ciutat on s’han fet obres i el segon, amb una visita al Parc del Riu Llobregat.