La festa d’encesa de l’any passat, que aquest any no es podrà repetir per evitar aglomeracions. Foto: Ajuntament

Avui al vespre els carrers de Cornellà s’il·luminaran amb els llums de Nadal. L’Ajuntament espera que aquesta il·luminació doni més vida als carrers de la ciutat i així animin les compres al comerç local i de proximitat.

Per evitar aglomeracions i evitar un increment de contagis de coronavirus a la ciutat, el consistori ha decidit que aquest any l’encesa es faci des de casa. Tots aquells que hi vulguin participar, es poden connectar a les xarxes d’Instagram de @cornellacultura o @queferacornella a tres quarts de set del vespre.

Des d’allà, l’equip d’Energia Boom serà l’encarregat, un any més, de posar en marxa la il·luminació nadalenca que es podrà veure per tots els carrers i avingudes dels diferents barris de la ciutat. Perquè la cosa surti com toca durant la Festa d’Encesa, Energia Boom ha preparat un vídeo perquè els infants aprenguin a fabricar el seu pal de llum i així poder col·laborar a l’encesa.

Un dels elements que es podrà veure és un túnel de llum que s’instal·larà al centre de la plaça de Catalunya. També hi haurà arcs en forma de cors, regals embolicats de gran format, un globus, un os, boles per decorar l’arbre de Nadal o arcs en forma de cors. Totes aquestes figures estaran repartides per la ciutat juntament amb les bústies vermelles i altres figures com la del Mag Maginet, que estaran il·luminades fins a la Nit de Reis.