Veïns i veïnes de Cornellà fent exercici a l’exterior del PELL, que ha adaptat les seves instal·lacions a les noves restriccions. Foto: Parc Esportiu Llobregat

Les restriccions en vigor des del 7 de gener per frenar el rebrot de la pandèmia del coronavirus han tornat a posar fre a les activitats esportives que es poden fer als gimnasos. Salut ha reduït al mínim l’activitat als recintes tancats, però permet que es continuï fent exercici a l’aire lliure, ja que s’entén que és beneficiós per la salut i per millorar les nostres defenses.

Per això, el Parc Esportiu Llobregat i el Complex Esportiu Can Mercader han decidit adaptar-se a aquesta nova situació i oferir, des del 7 de gener i fins al 17, si les restriccions no s’amplien, activitats a l’aire lliure per poder-se mantenir en forma i no aturar l’exercici ni l’entrenament físic. Els centres obriran de dilluns a divendres, de set del matí a nou del vespre, i aquells que hi vulguin anar han de demanar cita.

Els complexos esportius ofereixen activitats dirigides, sales de càrdio, àrees de running, sala d’estiraments, pes lliure, activitat funcional i solàrium per poder fer l’activitat esportiva que es desitgi. També hi ha un servei de taquilla i unes carpes exteriors on canviar-se de roba, de manera que no cal entrar als vestuaris.

L’espai també manté obertes les piscines interiors, on l’activitat s’ha de fer individualment, amb una persona per carril. També hi ha obertes les piscines recreatives, on es pot estar sol o en família, i es manté obert el servei de vestuari per als usuaris de les piscines. En canvi, s’han hagut de cancel·lar les activitats d’aquagym, així com les activitats dirigides d’extraescolars, els cursets de natació, com les activitats físiques d’interior.

L’equip tècnic del PELL i Can Mercader recorden que són un servei públic que treballa per adaptar-se a totes les restriccions. També remarquen que l’esport ajuda a reduir els efectes secundaris de la pandèmia i, per això, estan a la disposició de tots els usuaris per mantenir l’activitat esportiva en aquesta situació.