La dessuadora o la bossa de tela són alguns dels productes que es poden comprar per col·laborar en el repte nadalenc. Foto: Carolina Vellarino

‘Cornellà Actitud’ impulsa un repte nadalenc que vol ajudar a 200 famílies amb pocs recursos i amb infants de 0 a 6 anys. La campanya es va posar en marxa a finals de novembre i consisteix a vendre dessuadores per a adults i infants, enganxines, bosses de tela, postals de Nadal i cervesa artesana de Cornèlia per tal de recaptar diners que permetin comprar productes de primera necessitats per a infants com bolquers, xumets, sabó, llet, roba, material escolar i productes d’higiene femenina.

A més de comprar-los, la plataforma compta amb la col·laboració d’altres entitats com els Castellers per recollir donacions. Tots els productes que recullin o que puguin comprar amb els seus diners es repartiran a aquestes 200 famílies que ho necessiten a través de la ‘Botiga Solidària’.

Molts dels productes de la campanya també es poden trobar en establiments locals, amb l’objectiu de promocionar el comerç local i omplir la ciutat d’alegria i solidaritat.

SOLIDARITAT AL WTC ALMEDA
Qui també aprofita aquestes dates per col·laborar amb diverses entitats és el World Trade Center Almeda Park, que impulsa campanyes amb la Creu Roja, la Botiga Solidària o el Banc de Sang.

Des d’avui i fins al 17 de desembre recull aliments i joguines en coordinació amb l’associació local de la Creu Roja i la Botiga Solidària amb l’objectiu de poder respondre a la gran demanda d’aliments de primera necessitat que ha rebut aquesta entitat arran de la crisi social actual.

A més de joguines, perquè cap infant es quedi sense el seu regal durant aquestes festes, la Creu Roja també recull material escolar i educatiu perquè els més vulnerables en puguin tenir. A més, també ha donat 400 euros a cadascuna de les entitats.

Per altra banda, el 16 i 17 de desembre es faran dues jornades de donació de sang, gràcies a la participació del Banc de Sang i Teixits, que portaran una unitat mòbil de recollida de sang al recinte del World Trade Center Almeda Park.