Algunes de les bosses elaborades per Cornellà Actitud per repartir entre famílies que ho necessiten. Foto: Twitter (@CornellaActitud)

Cornellà Actitud ha aconseguit complir el seu repte nadalenc. A finals de l’any passat, l’entitat es va proposar ajudar a 200 famílies amb pocs recursos de la ciutat que tinguessin infants de 0 a 6 anys. Amb la col·laboració de comerços i entitats, els seus impulsors van instal·lar diversos punts de recollida de productes.

També van posar a la venda dessuadores, enganxines, bosses de tela i altres elements per tal de recollir diners i poder comprar productes. Finalment, han aconseguit assolir el seu repte. Amb la col·laboració de la Botiga Solidària, Cornellà Actitud repartirà 278 bosses que arribaran a les corresponents famílies.

A més, l’entitat ha decidit crear les bosses a mida de les necessitats de les diferents famílies. D’aquesta manera, a més d’ajudar-les amb aquells productes bàsics d’alimentació i d’higiene, també els proporcionaran material escolar, roba, productes per infants com xumets o bolquers i productes d’higiene femenina.

L’entitat agraeix la col·laboració de tots els veïns i veïnes de Cornellà que han participat en el repte, que ha pogut superar amb escreix les 200 famílies que es plantejaven ajudar al principi. També ha volgut agrair la col·laboració d’empreses com Condis, Aneto o Bella Aurora, que han ofert els seus productes o els han ajudat en les compres per elaborar les bosses.

‘Cornellà Actitud’ vol ajudar a 200 famílies vulnerables amb el repte nadalenc

La Botiga Solidària de Cornellà atén 744 famílies vulnerables al mes