Medina celebra el gol que va classificar l’equip per a la final. Foto: UEC

Matagegants. Un gol d’Agus Medina al minut 81 va donar un altre triomf monumental ahir a la nit a la UE Cornellà (0-1 contra l’Atlético Baleares) i deixa el conjunt de Guillermo Fernández Romo a un sol partit d’un ascens a Segona Divisió que seria històric per al club verd.

“Som el que som. Tenim els nostres arguments i els nostres recursos. Juguem aquest play-off per mèrits i ens estem enfrontant a grans equips. Crec que en els dos partits hem estat a l’altura del que s’exigia”, explicava, molt satisfet, l’entrenador de la UEC al final dels 90 minuts.

El partit va començar sense un dominador clar, tot i que el Cornellà tindria l’ocasió més clara al minut 9 amb una rematada de Pablo Fernández. Amb el pas dels minuts els de Manix Mandiola, clars favorits, anirien imposant el seu joc, però sense generar ocasions massa clares.

Ramón Juan sí que hauria d’intervenir en el tram inicial de la segona meitat per aturar un xut del balearico Jorge. Aleshores, contràriament al que havia passat en el primer temps, la UEC aniria assumint el control del matx fins que al 36, en una combinació per l’esquerra, Medina va rematar des de l’interior de l’àrea una centrada mil·limètrica.

En la recta final del matx el camp es va inclinar contra la porteria verda (els mallorquins van arribar a jugar amb tres davanters centres alhora) i Ramón va tornar a convertir-se en el salvador del Cornellà aturant una rematada a la mitja volta del punta serbi Dejan Lekic.

La UE Cornellà jugarà la tercera i darrera ronda del play-off exprés contra el CD Castellón, aquest diumenge a les 10 de la nit a l’Estadio de La Rosaleda de Màlaga, un camp on, si guanya el matx, tornarà a jugar el curs que ve.