Els verds van jugar l’últim partit el passat 8 de març. Foto: UEC

Mentre ens encaminem cap als dos mesos sense competicions esportives pel coronavirus, la UE Cornellà espera la decisió de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) sobre què passa amb la temporada 2019-20. Es considerarà la temporada nul·la? Hi haurà ascensos i descensos? Només ascensos? Es jugarà un play-off en seu única i a un sol partit o bé es respectaran les classificacions tal com estan ara?.

De fet, tot apunta que l’organisme presidit per Luis Rubiales esperarà unes setmanes més abans d’anunciar quina decisió pren sobre aquesta categoria i també respecte de la Tercera Divisió (a banda del futbol sala i el futbol femení en les categories que també organitzi).

El club presidit per Alejandro Talavera va defensar, en una de les reunions mantingudes de forma telemàtica amb representants de la RFEF, que el més just seria que el play-off el juguessin els quatre primers classificats de la primera volta (Cornellà, Olot, Barça B i Castellón, en aquest ordre), tot i que hi ha hagut contrapropostes d’ampliar el nombre d’aspirants a l’ascens a Segona Divisió fins a vuit per cada grup.

Sigui com sigui, els verds esperen una resolució que alguns clubs, com el Xerez Deportivo, ja han començat a criticar que està trigant massa temps a arribar.

LA FCF ACABA LES LLIGUES
Mentrestant, el passat dia 23, coincidint amb la Diada de Sant Jordi, la Federació Catalana de Futbol (FCF) va anunciar que dona per finalitzades totes les competicions de futbol i futbol sala que organitza. Igual que amb la RFEF, caldrà veure què passa amb ascensos i descensos.