L’eufòria després d’aconseguir la classificació el passat dia 19. Foto: UEC

La feina de la temporada ha tingut la seva recompensa: després d’una darrera jornada d’infart la tarda del passat diumenge 19, la UE Cornellà va aconseguir classificar-se per al play-off d’ascens a Segona A. L’endemà d’aconseguir la quarta plaça, es va sortejar la primera de les tres eliminatòries que els de Xavi Calm hauran de superar si volen pujar de categoria, de manera que l’equip ja coneix el seu primer obstacle: serà la SD Ponferradina.

El partit d’anada es jugarà al Municipal de Cornellà (el diumenge 26 a un quart de vuit del vespre), mentre que la tornada es disputarà al Toralín, a l’oest de la província de Lleó, durant el primer cap de setmana del mes que ve.

IMPUGNACIÓ DESESTIMADA
Però els verds no van poder estar 100% segurs que es jugaria l’eliminatòria perquè el Teruel, l’últim rival dels verds en la fase regular, va impugnar el partit contra la UEC per alineació indeguda del juvenil Abde (autor d’un gol). La Federació, però, va desestimar el recurs del conjunt aragonès durant el matí del dimecres 22.

El jove futbolista del Cornellà havia vist la cinquena targeta groga en l’últim partit de lliga amb el juvenil, de manera que hauria d’haver complert un partit de sanció, però com que aquesta competició ja s’havia acabat (i aquest és el seu últim any en aquesta categoria), l’haurà de complir en la primera jornada de la temporada 2019-20 (segueixi al Cornellà o fitxi per un altre equip). Això ha estat així per tractar-se d’una sanció lleu.

El Teruel tindrà 10 dies hàbils si vol recórrer la decisió al Comitè d’Apel·lació de la RFEF.