El tècnic (a la dreta) el dia de la seva presentació. Foto: UEC

Després de l’eliminació contra la Ponferradina en la primera ronda del play-off d’ascens a Segona Divisió A, la UE Cornellà va posar fil a l’agulla per preparar una nova temporada a Segona B. Un dels canvis més destacats és el del tècnic del primer equip: el passat dia 10 es coneixia que Guillermo Fernández Romo assumeix la banqueta en substitució de Xavi Calm, un dels noms que sona per a la banqueta del Birmingham anglès.

El nou entrenador verd va ser presentat una setmana més tard de l’anunci de la seva arribada, i en la seva primera compareixença pública va dir que “cal fer una bona plantilla. Ningú pot prometre res, i menys encara èxits esportius”, fent referència a les magnífiques darreres temporades de la UEC. Per la seva banda, el director general, Andrés Manzano, va assegurar que espera que amb l’arribada de Fernández Romo “es mantingui l’estabilitat del club i que se segueixi en la mateixa línia” i va explicar que la primera plantilla torni a la feina el dia 16 o el dia 17 del mes que ve.

PLUJA DE BAIXES
Amb la banqueta ja ocupada, doncs, és el torn de preparar el grup humà amb el qual Fernández Romo tindrà la difícil missió d’igualar o superar la feina de Jordi Roger i de Calm.

Per ara s’han anunciat baixes com les de Pep Caballé (el capità va emocionar-se en la roda de premsa en la qual anunciava el seu comiat), Jaume Pascual, Manucho, Carlos Gilbert, José Gaspar, Héctor Camps, Pere Martínez i Ricard Pujol, que marxa a l’Espanyol. De moment l’única renovació que el club ha anunciat és la d’Eloy Gila, que seguirà sent una peça important al club.