Els verds afronten el tram determinant de la lliga. Foto: UEC

Ha arribat l’hora de la veritat. La UE Cornellà de Xavi Calm afronta les quatre últimes jornades de la fase regular de la lliga, les que serviran per decidir si el conjunt verd accedeix al play-off i lluita per pujar a Segona o bé si la temporada acaba, de nou, amb l’equip només en la zona alta.

La situació en la qual l’equip s’ha plantat a aquestes altures de la competició, però, és francament bona: després de 34 jornades (la darrera l’equip la va guanyar sense necessitat de jugar, ja que l’Ontinyent es va retirar a finals del mes passat), el conjunt de Calm té quatre punts d’avantatge sobre el cinquè i el sisè, l’Espanyol B i el Lleida Esportiu, mentre que la resta de conjunts que matemàticament tenen opcions d’arribar a aquesta quarta posició (el Barça B, l’Ebro de Saragossa i el Badalona) són encara a més distància.

D’aquesta manera, entre l’últim cap de setmana d’aquest mes i els tres primers de maig, la UEC es jugarà les opcions de conservar aquest quart lloc contra alguns dels seus rivals directes. Així, el pròxim dissabte 27 l’equip visitarà el camp del Villarreal B en el darrer partit del mes, mentre que els compromisos del maig seran a casa contra l’Espanyol B, al Municipal La Almozara contra l’Ebro i al Municipal de Cornellà contra el Teruel.