La celebració després del primer triomf del CBC. Foto: CBC

Més de mig any després de l’aturada pel coronavirus, en aquest mes de setembre, els clubs de bàsquet de la ciutat tornen a competir de forma oficial, i el primer repte tant per al Basket Almeda com per al CB Cornellà són les Lligues Catalanes.

El conjunt de Juan Fouto va estrenar la seva condició de flamant equip de LEB Plata de la millor manera, amb un triomf al Parc Esportiu Llobregat contra el Pardinyes de Lleida (70-67) el passat dissabte 12. El conjunt de Juan Fouto sap que els lleidatans estan fora de la lluita per accedir a la Final a Quatre, ja que van perdre contra el Barça B. Així, la visita del CBC a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí del pròxim dissabte 26 servirà per determinar si els blancs tenen l’ocasió de lluitar per un trofeu que coronarà el seu campió durant el primer cap de setmana del mes que ve.

Per la seva banda, el Basket Almeda començarà la temporada 2020-21 demà a les vuit del vespre contra el Barça Santfeliuenc i aquest dijous es jugarà l’accés a la Final a Quatre, prevista per a l’últim cap de d’aquest mes al Palau Juan Carlos Navarro de Sant Feliu, contra el conjunt blaugrana.

HORITZÓ OCTUBRE
Passi el que passi en aquests partits, els dos equips miren de reüll cap a l’octubre, data d’inici de la Lliga Femenina 2 i de la LEB Plata. L’Almeda debutarà el dissabte 3 d’octubre a Viladecans, mentre que el CBC s’estrenarà set dies més tard a Lleida.