La resolució de la lliga EBA i de les categories absolutes de la Federació Catalana de Bàsquet (FCBQ) són temes que, gairebé dos mesos després que les lligues s’hagin aturat, encara estan per resoldre.

En el cas de la lliga EBA, la Federació Espanyola ha resolt abans temes com la Liga Endesa (la màxima competició femenina) i ha pactat amb els clubs de LEB Or que no hi haurà descensos de categoria aquesta temporada. Amb els equips d’EBA, entre ells el CB Cornellà, s’han mantingut reunions, però ara que les categories superiors estan arreglades, és possible que la decisió estigui més pròxima. Els de Juan Couto ocupen la setena posició en el grup C-B de la categoria quan falten cinc jornades per jugar-se.

Pel que fa al Basket Almeda, el passat dia 23 la FCBQ va anunciar la suspensió de totes les categories no sènior i no preferents, mentre que cinc dies més tard també es van cancel·lar la resta de categories, incloses les absolutes. El primer femení ocupava la quarta posició a la Copa Catalunya, mateixa posició i categoria que el sènior masculí.