Des d’ahir la tarda, tant el Basket Almeda com el CB Cornellà coneixen els rivals en la primera competició oficial del curs 2020-21: la Lliga Catalana.

Les groc-i-negres, noves a la Lliga Femenina 2, es jugaran l’accés a la Final a Quatre en una eliminatòria a doble partit contra el Barça Santfeliuenc. El primer partit es jugarà a Cornellà el 13 de setembre, mentre que la tornada, a Sant Feliu de Llobregat sis dies més tard, decidirà quin dels dos equips es classifica per als partits pel títol, que es jugaran durant el cap de setmana del 26 i 27 de setembre, amb seu i horaris a determinar.

El CBC, per la seva banda, forma part del grup 2 de la Lliga Catalana LEB Plata, amb el Barça B i el Pardinyes. El debut serà al Parc Esportiu Llobregat el 12 de setembre contra el conjunt del Segrià, mentre que per saber si accedeixen a la fase pel títol caldrà esperar dues setmanes, quan visitaran la Ciutat Esportiva Joan Gamper. La Final a Quatre (semifinals i final) es disputarà el cap de setmana del 3 i 4 d’octubre, en seu i hora a determinar.