Una de les activitats als mercats municipals per animar les compres al comerç de proximitat. Foto: Ajuntament

Músics, malabaristes i saltimbanquis, les bústies del Mag Maginet, l’arbre dels desitjos de la Fada Ondina o l’enorme bola nadalenca il·luminada que presideix la plaça de Catalunya. Aquests són només alguns dels elements que, des de principis de mes, omplen els carrers i barris de la ciutat d’activitats relacionades amb les festes nadalenques.

Aquesta campanya, impulsada per l’associació de comerciants Cornellà Compra a Casa amb el suport de l’Ajuntament, vol animar als cornellanencs i a les cornellanenques a sortir al carrer perquè facin les seves compres a les botigues i establiments de proximitat i no marxin fora de la ciutat.

CERCAVILES ALS BARRIS
Un dels escenaris triats per veure aquestes activitats són els principals eixos comercials dels diferents barris de la ciutat.

Fins al 4 de gener, a partir de les 12 del migdia i cap a dos quarts de sis de la tarda, una cercavila acompanyada per una banda de música formada per una locomotora, un tricicle i diferents animals, entre els quals hi haurà un elefant gegant que anirà acompanyat dels patges reials, que es dedicaran a repartir caramels.

HORARIS ESPECIALS
Els que també s’han sumat a aquesta iniciativa són els mercats municipals de la ciutat, que des de principis de mes estan fent activitats per als més petits. A més, durant aquestes festes també faran horaris especials per poder anar a comprar allò que es necessiti pels àpats d’aquestes dates assenyalades.

Per exemple, dilluns 23 de desembre, el mercat del Centre, el de Marsans i el de Sant Ildefons obriran tot el dia i l’endemà, dia 24, els tres estaran oberts fins a les tres de la tarda.