Els compradors valoren la professionalitat dels comerciants. Foto: Ajuntament

Els cornellanencs i les cornellanenques estan molt satisfets de l’oferta comercial que hi ha al seu barri. Així ho revela una enquesta elaborada per la Diputació de Barcelona, que puntua a la ciutat amb una nota de 7,19 pel que fa a l’oferta comercial que hi ha als barris.

Això fa que la ciutat se situï en segona posició, només per darrere d’Esplugues de Llobregat, en la classificació de municipis amb més de 20.000 habitants. Així doncs, Cornellà queda per davant de capitals com Sabadell o Barcelona i de grans ciutats com l’Hospitalet.

La bona valoració que fan els veïns de l’oferta comercial que tenen més a prop també situa la ciutat set punts per sobre de la nota mitjana de tota la demarcació, que és un 6,49.

L’estudi elaborat per la Diputació reflecteix que, segons les persones enquestades, l’element més ben valorat pels clients són els horaris comercials, que reben un 7,91. En segon lloc hi ha la professionalitat dels comerciants, que rep un 7,63 i, en tercera posició, es valora amb un 7,17 la qualitat de l’oferta de botigues i comerços.

La mateixa enquesta també diu que Cornellà és el segon lloc, per darrere de Barcelona, que trien les persones que van a comprar productes d’alimentació fresca fora del seu municipi.