Imatge de la festa d’encesa dels llums de Nadal de l’any passat. Foto: Arxiu

L’encesa dels llums de Nadal a la ciutat marcarà l’inici de la campanya de vendes per als comerços cornellanencs. L’acte es farà dijous 28, a partir de dos quarts de sis de la tarda, a la plaça Catalunya. A més de l’encesa oficial de la decoració nadalenca de la ciutat, durant l’acte, organitzat per Cornellà Compra a Casa i l’Ajuntament, també es faran tallers i animació per als més petits.

A partir d’aquesta data, la ciutat s’omplirà d’activitats i propostes per a tots els públics per tal de fer sortir els veïns i veïnes al carrer i fomentar les compres als comerços locals i de proximitat.

AMBIENT DE NADAL
Un exemple és la segona edició del St. Ildephon’s Christmas Festival, que es farà dissabte 7 de desembre. Des de dos quarts d’onze del matí i fins a les deu de la nit, la zona de vianants del carrer Avellaner s’omplirà de tallers, teatre familiar, actuacions musicals i parades de menjar i beure. Tot, envoltat d’una decoració nadalenca molt elaborada.

El cap de setmana següent, els dies 14 i 15, serà el torn de la Fira de Santa Llúcia, que ocuparà la plaça de l’Església amb parades de productes típics de Nadal. La fira, organitzada per Crear Cornellà, estarà oberta dissabte, des de les sis de la tarda fins a les nou del vespre, i diumenge, de les 10 del matí i fins a les 8 del vespre.

Una altra de les activitats que tornarà serà la Fira Infantil de Nadal, que obrirà portes el 18 de desembre i fins Cap d’Any i que espera rebre més de 4.300 estudiants de la ciutat i d’altres municipis de la comarca.