El punt de recollida que s’ha instal·lat al centre comercial. Foto: Splau

Els clients i compradors del centre comercial Splau mostren la seva generositat des de l’abril, quan es va instal·lar un punt de recollida d’aliments que el centre comercial i el supermercat Mercadona entreguen a la Botiga Solidària de Cornellà, que ja ha rebut més d’una tona d’aliments.

Des del centre comercial expliquen que l’objectiu d’aquesta iniciativa és proporcionar aliments i productes bàsics a les famílies més vulnerables i que estan passant per dificultats econòmiques a la ciutat per la crisi provocada pel coronavirus.

El punt de recollida de productes ja ha rebut més de 1.250 quilos d’aliments i altres productes bàsics, que el centre comercial ja ha fet arribar a la Botiga Solidària, una entitat que treballa per ajudar als cornellanencs i les cornellanenques més vulnerables.

COMPROMÍS AMB LA CIUTAT
El gerent del centre comercial, Jaime Tamayo, explica que “som conscients que aquesta crisi de la Covid-19 ha afectat directament als col·lectius més vulnerables de la ciutat” i per això han reforçat el seu compromís “per estar encara més a prop de la nostra comunitat”.

En aquest sentit, la campanya per recollir aliments a l’Splau encara s’allargarà unes setmanes.